About me …

 

Takk for at du besøker disse sidene!

Jeg heter Eilif Lauritsen og bor på Guvåg, ei lita bygd i Bø i Vesterålen.

Dette er min webside fra Guvåg, hjemplassen min. Sidene består mest av bilder, mange fra kysten rett utenfor Guvåg og ellers i Vesterålen og Lofoten. I tillegg har jeg montert webcam med utsikt over Eidsfjorden mot Hadseløya. Det er også noen bilder fra samlingen av gamle lokale bilder samt fra Odessa hvor jeg tilbringer noen måneder hvert år,

Jeg har to barn. Johan er journalistutdannet og arbeider freelance, blant annet for Nordland Akademi for Kunst og Vitenskap. Rosa studerer biologi. Noen av bildene er tatt av dem.

Har arbeidet som prosjektleder, hovedsakelig innen IT. Noen av prosjektene jeg har deltatt i: Norske Skog Konsernsenter (ansvar IT Drift) , Mesta (testansvarlig ny infrastruktur, NIVA (flytting til Forskningsparken på Blindern), dispatcher Stover. Prosjektleder for innføring av vanndirektivet Ofotfjorden og Vesterålen Vannområder.

Hobby: Foto, film, reise, fiske og båtliv.

Har som oftest kamera med meg når jeg reiser og er på sjøen. Favorittmotivene er fra kysten i Vesterålen og Lofoten – lyset er unikt og hele tiden skiftende. På reise er det Rio de Janeiro, Bretagne, Toscana og Odessa som har gjort mest inntrykk.

Favorittsitat:

“I want only to capture a minute part of reality.”

Henri Cartier-Bresson
Fransk fotograf

 Posted by at 9:49 am